Laks med couscous - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
1759
post-template-default,single,single-post,postid-1759,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Laks med couscous

Her i huset prøver vi å få til 2-3 fiskemiddager iløpet av en uke. Denne retten er super rask å lage og det passer fint når jentene har aktiviteter som starter kl 17:00. Couscous er gryn fremstilt av semule av durumhvete og er et meget godt alternativ til ris og pasta og ofte brukt her i huset. I følge jentene våres var denne retten litt sterk men god for små ganer, så det kan lønne seg å steke noen fiskebiter for seg om du har barn som er sensitive for sterk mat.

Ingredienser

  • 500g laks i terninger
  • 250 g cherrytomater
  • kruspersille
  • 1 rødløk
  • 4 dl couscous
  • 4 dl vann
  • 1 ss olivenolje
  • hønsebuljong
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts paprikakrydder
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 ts kajennepepper
  • salt & pepper

[hr]wpid-DSC_0030.jpg

Skjær   laksentomatene, rødløk og hvitløk i terninger
Bland   grønnsakene sammen med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper
Kok   couscous sammen med hønsebuljong
Bland   sammen krydderet
Stek   laksen sammen med olivenolje og krydderet
Bland   alt sammen
Dryss   rikelig med persille over

wpid-DSC_0039.jpg

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: