Fiskekaker - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
2750
post-template-default,single,single-post,postid-2750,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17065
Fiskekaker

Fiskekaker

Fiskekaker er en av de variantene chezENGH bruker på å «lure» barna sine til å spise fisk. Når fiskekakene i tillegg er laget av laks og torsk blir de jo lyserosa i fargen og appellerer raskt til husets minste. Det fine med å lage fiskekakene selv er jo at du vet at de virkelig inneholder fisk og på den måten er de mer mettende og bedre på smak. I tillegg kan du lage fiskekakene i passende størrelse for husets ganer – på den måten blir det akkurat passe mye mat på tallerkenen. Til fiskekakene kan du selvsagt servere det du liker av grønnsaker og evt poteter. chezENGH har denne gangen valgt hjemmelaget potetstappe og salat.

Til 12-14 fiskekaker trenger du:

  • 500 g laks
  • 200 g torsk
  • 1 egg
  • 1 løk
  • 1 brødskive med skorpe
  • salt og pepper
  • margarin

[hr]

wpid-DSC_0687.jpg  wpid-DSC_0692.jpg  wpid-DSC_0682.jpg

 

Kjør  fisken i foodprossessoren
Bland  i egg og hakket løk
Tilsett  en brødskive
Krydre  med salt og pepper etter ønske
Bland  dette godt sammen
Ta  frem stekepannen
Smelt  smøret
Lag  fiskekaker med hjelp av en spiseskje dyppet i vann etter ønsket størrelse
Stek  fiskekakene til de blir gyllent brune

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: