Brownies - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
3059
post-template-default,single,single-post,postid-3059,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Brownies

Brownies

Hvem kan vel motstå et lite stykke brownies? Sånn akkurat passe lunken og akkurat passe myk innvendig? I hvert fall ikke chezENGH… Og dersom det skulle vanke noen jordbær og en kopp kaffe til så klarer ingen hos chezENGH å si nei. Brownie er et fast innslag på kakebordet vårt ved bursdager og andre festlige anledninger.

Til en langpanne på 37 x 29 cm trenger du:

  • 600 g margarin
  • 120 g kakao
  • 640 g siktet hvetemel
  • 880 g sukker
  • 20 g vaniljesukker
  • 12 g bakepulver
  • 6 store egg
  • 200 g valnøtter

[hr]

Brownies

Sett  stekeovnen på 180 °C
Smelt smøret
Bland  alt det tørre, unntatt valnøttene
Tilsett  eggene og det smeltede smøret
Rør  til du får en glatt røre uten klumper
Hakk  valnøttene, og bland de inn i deigen
Dekk  en langpanne med bakepapir, og gni smør langs kantene
Hell  røra i langpanna
Stek  kaken i 30-40 minutter midt i ovnen. Kaken skal være litt rå i midten
Avkjøl  på rist

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: