Torsk med ratatouille - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
3292
post-template-default,single,single-post,postid-3292,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Torsk med ratatouille

Torsk med ratatouille

Ratatouille er en grønnsakstuing fra Provence i Frankrike. Retten lages tradisjonelt av aubergine, løk, tomater, paprika, squash, hvitløk og urter, for eksempel basilikum eller timian, som freses og småkokes i olivenolje. Vår ratatouille er denne gangen laget uten aubergine. Sammen med stekt torsk og ris er dette et kjapt, sunt og enkelt hverdagsmåltid.

Du trenger

  • 4 store torskefilléer
  • ½ gul paprika
  • ½ rød paprika
  • ½ grønn paprika
  • 1 rød løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 squash
  • 4 dl ris
  • 6 dl vann
  • olivenolje og smør til steking

[hr]

Torsk med ratatouille

Strø  litt maldonsalt over fiskestykkene
Kok  opp vann til risen
Skjær  opp grønnsakene
Hell  risen i det kokende vannet, og kok etter anvisning på pakken
Varm  opp en stekepanne, eller gryte til grønnsakene. Hell i litt olivenolje
Varm  opp en stekepanne til fisken med olivenolje og smør
Fres  løk og hvitløk
Tilsett  de andre grønnsakene og stek de møre, men ikke mer enn at de fortsatt er litt harde
Stek  fisken på begge sider til den får en flott farge
Legg  på tallerken og nyt!

Velbekomme!

Torsk med ratatouille

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: