chezENGH | Oreokake
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
3149
post-template-default,single,single-post,postid-3149,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Oreokake

Oreokake

Oreokake, en kake for sjokoholikere? Dette er definitivt en av favorittene i det ganske land og ikke bare hos chezENGH.
Ord som søt, elskverdig, barnlig, nydelig, kremet, sjokolade og kjeks er med på å beskrive oreokake eller helt enkelt bare digg! chezENGH anbefaler oreokake sammen med en fyldig espresso!

Ingredienser

Bunn

  • 300 g oreokjeks
  • 100 g mykt smør

Ostekrem

  • 200 g naturell kremost (Philadelphia)
  • 2,5 dl melis
  • 3 dl kremfløte
  • 50 g oreokjeks

Sjokolademousse

  • 1 pakke lys sjokolademousse
  • 3 dl melk
  • 50 g oreokjeks

Pynt

  • Oreokjeks
  • Smeltet mørk sjokolade

[hr]

Oreokake

Bland  kjeks og smør til du får en jevn masse
Ha  massen i en springform på 24 cm
Trykk  massen godt ned i formen
Oppbevar  bunnen i kjøleskapet i 30 minutter

Bland  kremosten med melis og rør godt slik at osteblandingen blir kremete
Pisk  kremfløten til krem og vend forsiktig inn osteblandingen
Ha  i underkant av 2/3 av ostekremen på bunnen
Oppbevar  resten av ostekremen kaldt
Stikk  grovt hakkede oreokjeks ned i ostemassen
Sett  i kjøleskapet i nye 30 minutter

Lag  sjokolademousse etter anvisningen på pakken
Smør  forsiktig sjokolademoussen over ostekremen
Stikk  grovt hakkede oreokjeks ned i moussen
Settes  i kjøleskapet i ca 30 minutter

Fordel  resten av ostekremen over sjokolademoussen
Ha  over biter med grovt hakkede oreokjeks
Smelt  mørk sjokolade og ha over

Oreokake

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: