Spanske kjøttboller - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4005
post-template-default,single,single-post,postid-4005,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Spanske kjøttboller

Hva er vel et tapasbord uten spanske kjøttboller? Det finnes x antall varianter av kjøttboller og det er jo egentlig smak og behag som bestemmer hva ingrediensene blir. I spanske kjøttboller er det krydderet og smaken som gjør de til noe annet enn bare kjøttboller. De er enkle å lage og fulle av smak! Sammen med tzasiki og ferske fougasse blir det et lite herremåltid

Ingredienser

  • 2 kilo kjøttdeig
  • 6 skiver brød
  • 3 løk
  • 450 g fetaost
  • 500 g chorizo
  • 6 ts spisskummen
  • 4 egg
  • 4 fedd hvitløk
  • Tzasiki

[hr]

Bland   alle ingrediensene sammen i kjøkkenmaskinen med en eltekrok
Sett   deigen kaldt over nattenså alle smakene får blandet seg godt
Varm   en stekepanne og tilsett rikelig med smør til steking
Form   små boller, 2-3 cm i diameter og stek til de er gyllenbrune og gjennomstekt
Beveg   på pannen for snu rundt på bollene under steking

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: