chezENGH | Kylling- og kokossuppe
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4441
post-template-default,single,single-post,postid-4441,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Kylling- og kokossuppe

Kylling- og kokossuppe

Suppe er en middagsrett som faller i god jord både hos store og små. Denne kyllingssuppen er smakfull og enkel å tilberede.
Kyllingbollene kan du lage kvelden i forveien og på den måten spare tid når du skal ha middag. Til suppen passer det perfekt med nan-brød. Dersom du ønsker en mildere variant kan du droppe chillien. Velbekomme!

Suppen

  • 1 finhakket rødløk
  • 1 rød chili i tynne skiver
  • 4 ss sesamolje
  • 1 presset hvitløksfedd
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 dl hønsekraft
  • 2 ts fiskesaus
  • 1 ts soyasaus

Fres  løk og chili i sesamoljen til løken er mør
Tilsett  hvitløk og fres i 1 minutt til
Ha  i kokosmelk og kraft
Kok  opp og ha i fisksesaus og soyasaus
La  suppen småkoke
Rør  av og til

Kyllingboller

  • 2 kyllinfileter
  • 1 ss ingefær
  • 2 ss koriander
  • ½ ts salt
  • 2 vårløk i tynne skiver

Ha  kylling, ingefær, koriander og salt i en food processor og kjør til alt er most
Rull  farsen til valnøttstore boller
Legg  kyllingbollene i suppen
Kok  opp vann til nudlene og tilbered de etter anvisning på pakken
Ha  på lokk og la dem småkoke i 2 minutter
Server  suppen med egg-nudler og hakket vårløk over

Kylling- og kokossuppe

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: