Pizza i stekepanne - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4847
post-template-default,single,single-post,postid-4847,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-23.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17065
Pizza i stekepanne

Pizza i stekepanne

Tidsklemma gjør at vi ofte tyr til ferdigmat eller frossenmat. Pizza er en av de mest populære middagsrettene i norske hjem. Men hvorfor lager vi ikke pizzaen selv? Mange tror at det tar lang tid. Denne pizzaen lager du på 10 minutter, og hver enkelt pizza tar ikke lenger enn 5 minutter å lage – fullt ferdig med bunn, saus og din favorittgarnityr – rykende fersk!

Forslag til garnityr kan være rester av pølser, skinke, paprika, løk og oliven.

Ingredienser

4 porsjonspizzaer

Saus

  • 1 boks knuste hakkede tomater
  • 1 ts sukker
  • 1 liten bit rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ ts salt
  • 2 ss olivenolje
  • event. friske urter som timian og oregano.

Bunn

  • 400 g mel (gjerne sammalt)
  • 200 g vann
  • 4 ts olivenolje
  • 2 ts sukker
  • 1 ts salt

Garnityr

Til hver pizza beregner du 80 gram ost revet. Forslag til garnityr kan være rester av pølser, skinke, paprika, løk og oliven.

[hr]

Pizza i stekepanne

Slik gjør du

Sett  ovnen på full styrke med grillelement eller overvarme
Plasser  stekepannen i ovnen. Bruk en type stekepanne som tåler varmen i stekeovnen
Kjør  de hakkede tomatene sammen med resten av sausingrediensene i en mikser
Bland  sammen ingredienser for deigen og form den til fire små boller
Strø  et lag med mel på kjøkkenbenken
Legg  deigen på benken og trykk den ut med håndbakken fra midten og ut til den har form som en pizza
Smør  på et tynt lag med tomatsaus
Dryss  på ost, og deretter ønsket garnityr
Legg  pizzaen oppi den varme stekepannen og sett i midten av ovnen
Stek  i 3-4 minutter til skorpen blir gyllen og osten bobler
Server!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: