chezENGH | Sjokolademousse
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
5495
post-template-default,single,single-post,postid-5495,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Sarah Bernhard

Sjokolademousse

Sjokolademousse kan brukes til mange ulike kaker og desserter. Derfor bringer vi har oppskriften på en smakfull sjoloademousse som chezENGH benytter.

Sjokolademousse

  • 5 eggeplommer
  • 80 g vann
  • 110 g sukker
  • 340 g mørk sjokolade (70%)
  • 600 g pisket krem

Kok  opp vann og sukker
Hell  over eggeplommene
Pisk  til eggedosis
Tilsett  smeltet sjokolade – vispes forsiktig inn
Vend  inn den bløte kremen
Hell  i en rund form med en gang

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: