chezENGH | Kylling-couscous med tomat- og bønnesalat
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
5823
post-template-default,single,single-post,postid-5823,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Kylling-couscous med tomat- og bønnesalat

Kylling-couscous med tomat- og bønnesalat

Kylling-couscous med tomat- og bønnesalat er en klassiker og tar kort tid å tilberede. Her i huset tar vi opp de frosne kyllingfilletene kvelden før, og legger de til tining i kjøleskapet. Når vi er hjemme fra jobb, Skjærer vi grønnsakene, steker kyllingen i stekepanna, og koker couscous. Alt er klart på 20 minutter.

Råvarer

  • Tomater
  • Frisk bladpersille
  • Rødløk
  • Hermetiske brekkbønner
  • Kyllingfilet , en per person
  • Couscous
  • Grønne erter
  • Brokkoli

[hr]

Kylling-couscous med tomat- og bønnesalat

Skjær   tomatene i terninger
Ta   bort det bløte, og klem ut vannet
Skjær   løken i halve ringer
Bland   sammen grønnsakene
Lag   en porsjon Ertemos med brokkoli
Stek  kyllingfilletene brune på begge sider
Kok   couscous etter anvisning på pakken

 

Kylling-couscous ratatouille

 

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: