Laks med sesam og ny-potet - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
2325
post-template-default,single,single-post,postid-2325,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Laks med sesam og ny-potet

Laks med sesam og ny-potet

Tidsklemma: Jobb, henting i barnehage, SFO, middagslaging, spise. Deretter kjøring hit og dit til diverse aktiviteter…. Puh! Ikke enkelt å rekke alt og samtidig levere et sunt og ikke stressa alternativ. Hos oss (chezEngh) blir laks servert en gang i uken og da er det greit å gjøre det på forskjellig vis. Sesamfrø gir laksen en god smak som du topper med de grønnsakene du liker best.

Ingredienser

  • Et stykke laksefilet pr person
  • Sesamfrø
  • Halv agurk
  • Poteter
  • Cherry tomater
  • Lett-rømme
  • Hvitløk
  • Olivenolje
  • Salt
  • Pepper

[hr]

Sett   poteter til koking
Skrell   agurken med ostehøvel
Legg   agurkskivene i et dørslag
Strø   salt over agurkskivene
Tilsett   hvitløk, salt og pepper i rømmen etter smak

Vent   til når potetene er snart ferdig kokt
Sett   på stekepannen
Tilsett   olivenolje i stekepannen
Strø   sesamfrø på toppen av hvert laksestykke
Stek   fisken gyllen på begge sider

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: