Krydrede mandler - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
3873
post-template-default,single,single-post,postid-3873,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Mandler er et kjempe godt og sunt alternativ til potetgul og sjokolade. chezENGH har valgt en krydret og kanskje litt sterk variant denne gangen. De passer perfekt som en snack eller som tilbehør til et tapasbord. De tar bare noen få minutter å lage og du kan velge selv hvilke krydder du vil bruke.

Ingredienser

  • 1 ss chilipulver
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • ½ ts spisskummen
  • ½ ts koriander
  • ¼ ts kanel
  • ¼ ts pepper
  • 5 dl mandler

Fremgangsmåte

Forvarm  ovnen til 180 grader
Bland alle krydderne i en bolle og tilsett olje. Tilsett så mandlene og bland godt
Legg  mandlene på et bakepapirkledd stekebrett og stek dem i ca 10 minutter
Rør  etter 5 minutter slik at de ikke blir brent
Avkjøl  mandlene helt

Krydrede mandlerKrydrede mandlerKrydrede mandler

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: