Fruktspyd - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4131
post-template-default,single,single-post,postid-4131,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Fruktspyd

Fruktspyd

Det enkle er ofte det beste! Det er kjent av man bør minimum spise 5 om dagen av frukt og grønnsaker. chezENGH skal innrømme at det ikke alltid er like enkelt, men vi prøver og prøver igjen. Det er ikke alltid det står på oss voksne, det kan like gjerne være jentene som er skeptiske og ikke vil smake. Da gjelder det å presentere maten på en slik måte at den faller i smak og uten at man har slitt seg ut. Du tar den frukten du liker best eller har i hus og trer på et grillspyd. Og er det lørdag så er det vel greit med en marshmallow på.

Fruktspyd er en klar favoritt hos chezENGH både til hverdager og i bursdager. Sist uke kom det fra 5 åringen

Johooo, jeg skal i bursdag og håper det er spyfrukt der!

… ehmmm… Vi holder oss til fruktspyd så lenge 🙂

Fruktspyd

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: