Fritert lakseskinn - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
6653
post-template-default,single,single-post,postid-6653,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Fritert laks

Fritert lakseskinn

Røyka laks eller ørret er ofte å se på norske festbord. Laks og eggerøre er en av favorittene hos chezENGH, også. Hva er vel mer fristende enn en stor, fet røyka laksefillet – en hel side av deilig røykt fiskekjøtt? Så når du har traktert kniven og skåret ut de flotteste, tynne skivene har du sikkert, som oss kastet skinnet i søpla.

I dag har vi funnet en flott måte å bruke skinnet på, vi stekte det i olinvenolje. Dødsdigg!

Ingredienser

  • Skinn fra røyka laks eller ørret

Røyka laks

Trinn for trinn

Skjær skinnet i strimler, 3-4 mm brede, og 4-5 cm lange
Varm opp en stekepanne
Ha i litt olivenolje til stekingen
Stek skinn-bitene til de er sprø
Avkjøl og server lune

Server gjerne med ditt favorittøl

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: