Tropisk solskinnssmoothie - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
mango, ananas, smoothie
15791
post-template-default,single,single-post,postid-15791,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Tropisk solskinnssmoothie

Tropisk solskinnssmoothie

Tropisk solskinnssmoothie er den perfekte frokosten som du lager kvelden i forveien og gir deg masse gode smaker og en god start på morgenen. Tropiske frukter og kokosnøtt gir herlige assisiasjoner til sydlige strender, steel drums og varme, late dager. Denne smoothien er kjempeenkel, og tar like lang tid om du lager en eller seks. Lag ferdig og sett i kjøleskapet, så har du til hele uken. Grap-n-go! Kombinasjonsmulighetnene er uendelige. Prøv med yoghurt i stedet for kokosmelk, tilsett bær eller bananer, eller noe grønt til frukten. Topp med granola, nøtter eller frø. Bruk fantasien.

Ingredienser

  • ½ dl kokosmelk
  • ½ dl chia-frø
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 mango
  • 2 ½ dl frosne ananasbiter
  • 2 ½ dl vann
  • ½ dl kokosflak til servering

Steg for steg

Bland sammen kokosmelk, chia-frø og vaniljesukker i en bolle
Fordel kokosnøtt-chai-puddingen i 4 glass
Sett glassene i kjøleskapet
Skrell mangoene
Skjær mangoene i terninger
Ha mango, ananas og vann (ev. ananassaft) i en kjøkkenmaskin
Kjør kjøkkenmaskinen til du får en glatt, fin smoothie-konsistens
Topp med mangopuré
Server med kokosflak på toppen

Tropisk solskinnssmoothie

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: