Steinbit eller kattefisk. Denne fisken har stort hode og kraftige kjever. Den er også rik på vitamin A og B12. Sammen med grønnsaker som brokkoli og tomat tenker vi at dette blir det perfekte måltidet for både 5 om dagen, og ikke minst for å sette fisk på menyen.
Ingredienser
- 300 g fusilli
- ½ løk
- 1 sitron
- 1 400 g steinbitfilet
- 1 brokkoli
- 2 tomater
- 5 ss soyasaus
- 8 ss olivenolje
[hr]
Tin fisken
Kok pasta i lettsaltet vann
Sil av og vend pastaen i litt olivenolje
Vask og del brokkoli i små buketter
Ha alt i en bolle med salt og mesteparten av olivenoljen.
Kna brokkoli med hendene til den er mør. (ca. 15 sekunder)
Bland inn grovhakket tomat og løk.
Tilsett den kokte pastaen
Bland alt sammen
Smak til med soyasaus og presset sitron
Kutt steinbit i biter
Smak til med salt og pepper
Stek fisken raskt i en panne med olje.
Server fiskestykkene sammen med pasta og råmarinerte grønnsaker
Ingen kommentarer