Ristet steinbit med brokkolisalat - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
302
post-template-default,single,single-post,postid-302,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Ristet steinbit med brokkolisalat

Ristet steinbit med brokkolisalat

Steinbit eller kattefisk. Denne fisken har stort hode og kraftige kjever. Den er også rik på vitamin A og B12. Sammen med grønnsaker som brokkoli og tomat tenker vi at dette blir det perfekte måltidet for både 5 om dagen, og ikke minst for å sette fisk på menyen.

Ingredienser

  • 300 g fusilli
  • ½ løk
  • 1  sitron
  • 1 400 g steinbitfilet
  • 1 brokkoli
  • 2 tomater
  • 5 ss soyasaus
  • 8 ss olivenolje

[hr]

Tin   fisken
Kok   pasta i lettsaltet vann
Sil av  og vend pastaen i litt olivenolje
Vask og del   brokkoli i små buketter
Ha   alt i en bolle med salt og mesteparten av olivenoljen.
Kna   brokkoli med hendene til den er mør. (ca. 15 sekunder)
Bland   inn grovhakket tomat og løk.
Tilsett   den kokte pastaen
Bland   alt sammen
Smak   til med soyasaus og presset sitron
Kutt   steinbit i biter
Smak   til med salt og pepper
Stek   fisken raskt i en panne med olje.
Server   fiskestykkene sammen med pasta og råmarinerte grønnsaker

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: