Kjøttboller kan nytes alle dager i uken, men disse har vi valgt å spice opp litt, eller rettere sagt lage de tradisjonelle kjøttbollene med en asiatisk vri; kjøttboller i kokossaus. Du kan selv tilpasse hvor sterk du ønsker retteten ved å tilføye vanlig melk, og vips, så har du en barnevennlig variant. Dersom du har tid, lager du selvsagt kjøttbollene selv. I hverdagen er det ikke alltid vi får tid til det, så da bruker vi ferdigkjøpte. Et tips er å sette av en time i helgen til å lage opp kjøttboller for så å fryse de til bruk senere. Se hvordan du lager chezENGH´s kjøttboller.
Du trenger:
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 lime
- 1 chili
- 1 boks kokosmelk
- 150 g champignon i biter
- ½ stor rød paprika i terninger
- Melk etter ønske
- Cashewnøtter
- Raspolje til steking
- Ris
- Kjøttboller
[hr]
Fres løk og hvitløk i pannen
Tilfør champignon og chili
Spe med kokosmelk
Kok opp
Tilsett lime og melk etter ønske
Ingen kommentarer