Her i huset prøver vi å få til 2-3 fiskemiddager iløpet av en uke. Denne retten er super rask å lage og det passer fint når jentene har aktiviteter som starter kl 17:00. Couscous er gryn fremstilt av semule av durumhvete og er et meget godt alternativ til ris og pasta og ofte brukt her i huset. I følge jentene våres var denne retten litt sterk men god for små ganer, så det kan lønne seg å steke noen fiskebiter for seg om du har barn som er sensitive for sterk mat.
Ingredienser
- 500g laks i terninger
- 250 g cherrytomater
- kruspersille
- 1 rødløk
- 4 dl couscous
- 4 dl vann
- 1 ss olivenolje
- hønsebuljong
- 1 ss hvitvinseddik
- 2 fedd hvitløk
- 1 ts paprikakrydder
- 0,5 ts karri
- 0,5 ts kajennepepper
- salt & pepper
Skjær laksen, tomatene, rødløk og hvitløk i terninger
Bland grønnsakene sammen med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper
Kok couscous sammen med hønsebuljong
Bland sammen krydderet
Stek laksen sammen med olivenolje og krydderet
Bland alt sammen
Dryss rikelig med persille over
Ingen kommentarer