chezENGH antar at det er hos andre som det er hos oss. Enkelte dager er det umulig å få nok eller for ikke å snakke om noen grønnsaker i barna. Kreativiteten lenge leve og alle blir fornøyde når mosen har fått en knæsjgrønn farge. Barna sa det nemlig som det var; kul farge og smaker godt!
Ingredisenser
- 2 middels store potter
- 1 brokkoli
- 500 g frosne erter
- 1 stor klatt margarin
- litt olivenolje
- salt og pepper
[hr]
Skrell potetene
Skjær potetene i små terninger
Kok potetene møre, har du dårlig tid kan du ha dem i en ildfast bolle med vann i microovnen på full styrke i 3-4 minutter
Skjær av og kast brokkolistilken
Skjær brokkolien i små buketter
Ha ertene og brokkolien i gryten med potetene
Sil vannet av grønnsakene
Tilsett en klatt margarin og litt olivenolje
Bruk en stavmikser til å mose grønnsakene
Smak til med salt og pepper
Ingen kommentarer