Ertemos med brokkoli - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4275
post-template-default,single,single-post,postid-4275,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Ertemos med brokkoli

Ertemos med brokkoli

chezENGH antar at det er hos andre som det er hos oss. Enkelte dager er det umulig å få nok eller for ikke å snakke om noen grønnsaker i barna. Kreativiteten lenge leve og alle blir fornøyde når mosen har fått en knæsjgrønn farge. Barna sa det nemlig som det var; kul farge og smaker godt!

Ingredisenser

  • 2 middels store potter
  • 1 brokkoli
  • 500 g frosne erter
  • 1 stor klatt margarin
  • litt olivenolje
  • salt og pepper

[hr]

Skrell  potetene
Skjær  potetene i små terninger
Kok  potetene møre, har du dårlig tid kan du ha dem i en ildfast bolle med vann i microovnen på full styrke i 3-4 minutter
Skjær  av og kast brokkolistilken
Skjær  brokkolien i små buketter
Ha  ertene og brokkolien i gryten med potetene
Sil  vannet av grønnsakene
Tilsett  en klatt margarin og litt olivenolje
Bruk  en stavmikser til å mose grønnsakene
Smak  til med salt og pepper

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: