Suppe er en middagsrett som faller i god jord både hos store og små. Denne kyllingssuppen er smakfull og enkel å tilberede.
Kyllingbollene kan du lage kvelden i forveien og på den måten spare tid når du skal ha middag. Til suppen passer det perfekt med nan-brød. Dersom du ønsker en mildere variant kan du droppe chillien. Velbekomme!
Suppen
- 1 finhakket rødløk
- 1 rød chili i tynne skiver
- 4 ss sesamolje
- 1 presset hvitløksfedd
- 4 dl kokosmelk
- 2 dl hønsekraft
- 2 ts fiskesaus
- 1 ts soyasaus
Fres løk og chili i sesamoljen til løken er mør
Tilsett hvitløk og fres i 1 minutt til
Ha i kokosmelk og kraft
Kok opp og ha i fisksesaus og soyasaus
La suppen småkoke
Rør av og til
Kyllingboller
- 2 kyllinfileter
- 1 ss ingefær
- 2 ss koriander
- ½ ts salt
- 2 vårløk i tynne skiver
Ha kylling, ingefær, koriander og salt i en food processor og kjør til alt er most
Rull farsen til valnøttstore boller
Legg kyllingbollene i suppen
Kok opp vann til nudlene og tilbered de etter anvisning på pakken
Ha på lokk og la dem småkoke i 2 minutter
Server suppen med egg-nudler og hakket vårløk over
Ingen kommentarer