Pølseskaller - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4525
post-template-default,single,single-post,postid-4525,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Pølseskaller

Pølseskaller

Halloweenfesten handler ikke bare om godteri. Man må jo sørge for å få litt mat i kroppen også slik at de små bena klarer å gå en runde «knask eller knep» i nabolaget. chezENGH gjør sitt ytterste for å lage og servere sunn mat, men ingen regel uten unntak. Vi valgte kyllingpølser og tenkte er det fest så er det fest! Denne gangen blir det chezENGH pølseskaller.

Til 25 pølseskaller trenger du:

  • 1 kilo hvetemel
  • 150 g margarin
  • 50 g gjær
  • 1 ts hornsalt
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 2 egg
  • 8 dl melk
  • 12 pølser
  • 1 egg til pensling

Sett  stekeovnen på 200 °C
Smelt  smøret, ha i melken, varm opp til 37 °C
Hell  melk og smør over i en bolle og tilsett gjæren
Ha  i salt, sukker, hornsalt og egg, rør godt
Ha  i melet til slutt, elt deigen smidig og fin
Hev  deigen i 30 min.
Del  deigen i små bolle emner
Trykk  bollen flat som om det skulle være en pizza.
Form  emnet til et hode
Sett  på pølsebiter
Legg  hodene på et stekebrett og etterhev i 30 min
Pensle  dem med egg og stek dem (med varmluft) i 8-10 min.
Avkjøl  på en ristPølseskaller

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: