Krepsebaguett - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
5973
post-template-default,single,single-post,postid-5973,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Krepsebaguett

Krepsebaguett

Krepsebaguette kan du nyte hele året rundt, forutsatt at du får tak i fersk kreps, da. Dersom du ikke får fersk kreps, kan ferdigpillede krepsehaler i lake duke som en nødløsning. Har du fersk kreps, eller enda bedre; fersk hummer så blir denne retten helt perfekt.Ingredienser

  • 500 g kjøtt fra kreps eller hummer, ev. i kombinasjon
  • 1 rødløk
  • 2 stenger selleri
  • kjørvel eller bladpersille
  • Majones
  • Salt og pepper
  • 6 store, hjemmelagde pølsebrød; Bruk oppskriften på chezENGH.no´s baguetter
  • Smør til steking

[hr]

Start   med å rense skalldyret
Skjær   kjøttet opp i biter
Ha   det rene kjøttet i en stor bolle
Skrell   løken og del den i to
Skjær   tynne løkskiver og ha de i bollen
Skjær   opp stangselleri i 2-3 mm tykke skiver og ha i bollen
Hakk   urtene og ha i bollen
Tilsett   4-5 spiseskjeer majones, men ikke for mye
Smak   til med salt og pepper
Bland   alt sammen til en røre og sett kaldt så alle smakene får blandet seg

Sett   pølsebrødet på høykant med bunnen mot venstre
Skjær   bort overdelen av pølsebrødet med en brødkniv slik at begge sider blir flate; bunnen og den tilskårne siden
Skjær   et skår i pølsebrødet slik at det er klart til å fylles med skalldyrrøren
Varm   en stekepanne og ha i rikelig med smør
Brun   pølsebrødene på begge sider til de er gyllne
Fyll   brødene med skalldyrrøren og server!

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: