Kjøttboller i kokossaus - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
1535
post-template-default,single,single-post,postid-1535,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Kjøttboller i kokossaus

Kjøttboller i kokossaus

Kjøttboller kan nytes alle dager i uken, men disse har vi valgt å spice opp litt, eller rettere sagt lage de tradisjonelle kjøttbollene med en asiatisk vri; kjøttboller i kokossaus. Du kan selv tilpasse hvor sterk du ønsker retteten ved å tilføye vanlig melk, og vips, så har du en barnevennlig variant. Dersom du har tid, lager du selvsagt kjøttbollene selv. I hverdagen er det ikke alltid vi får tid til det, så da bruker vi ferdigkjøpte. Et tips er å sette av en time i helgen til å lage opp kjøttboller for så å fryse de til bruk senere. Se hvordan du lager chezENGH´s kjøttboller.

Du trenger:

  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 lime
  • 1 chili
  • 1 boks kokosmelk
  • 150 g champignon i biter
  • ½ stor rød paprika i terninger
  • Melk etter ønske
  • Cashewnøtter
  • Raspolje til steking
  • Ris
  • Kjøttboller

[hr]

Fres   løk og hvitløk i pannen
Tilfør   champignon og chili
Spe   med kokosmelk
Kok  opp
Tilsett   lime og melk etter ønske

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: