Spaghettihjerne - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4548
post-template-default,single,single-post,postid-4548,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Halloween-paprika

Spaghettihjerne

Når småtrolla skal feire halloween er det bare å slippe fantasien løs. Disse paprikaskålene ser passe skumle ut med «hjernemasse» tytene ut av alle åpninger i «kraniet». Det er enkelt å lage, og du kan godt fylle de mens pastaen er kald. Deretter setter du alle skålene i stekeovnen på 100 °C.

Ingredienser

  • Spaghetti i forhold til antall gjester
  • 1 hel rød paprika til hver gjest
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 liten løk
  • 1 boks flådde tomater

 

Sted for steg

Sett  stekeovnen på  100 °C
Varm  opp stekepannen
Knus  hvitløken i en hvitløkspresse
Skjær  løken i små biter
Hell  litt olivenolje i pannen
Stek  hvitløken kort (1-2 minutter) uten at den blir brun
Hell  løken i pannen og stek den til den blir blank og mør
Tilsett  tomatene
Smak  til med salt og pepper
Kok  på svak varme i 20 minutter slik at alle smakene får blandet seg i sausen
Kok  spaghettien etter anvisninger på pakken

Skjær  lokket av paprikaen
Rens   ut innmaten
Skjær  til øyne og munn
Ha  pastaen oppi hodeskallen

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: