Scones med bringebær - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4700
post-template-default,single,single-post,postid-4700,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Scones med bringebær

Scones med bringebær

Scones er så undervurdert. De er den enkleste av alle kaker i bakeverden. De kan ha hvilken smak som helst, du lager dem på kort tid, de er ganske vanskelig bomme på, og når de er ferske og varme ut av ovnen er de i utgangspunktet den mest delikate baksten noensinne.

Disse smakfulle scones med bringebær tok chezENGH med på skoleavslutning nå før jul. Med en klatt rømme og et bringebær på toppen ble de tatt godt imot av store og små.

Scones er absolutt det beste valget når du må lage noe i full fart. Du mikser sammen alle ingrediensene for hånd på null komma niks, legger de i formene, steker de i 20 minutter, og vips. Du har verdens beste scones.

 

Ingredienser

16 scones

  • 600 g Hvetemel
  • 6 ts bakepulver
  • 4 ss sukker
  • 4 ts vaniljesukker
  • 155 g smør, temperert
  • 2 egg
  • 2,5 dl kefirmelk
  • 200 g frosne bringebær

Scones med bringebær

Forvarm  ovnen til 180 °C
Ha  de tørre ingrediensene i en bolle, og bland godt
Skjær  smøret i små kuber og kan det inn i de tørre ingrediensene. Det skal bli en god, klumpete blanding
Visp  sammen egg og kefir
Bland  væsken gradvis inn i melbalndingen med en gaffel
Fortsett   å vispe til nesten alt det tørre er blandet med væsken
Dekk bollen med kling-film og sett bollen i kjøleskapet i 15 minutter

Etter 15 minutter

Ta  bollen ut av kjøleskapet
Bland  inn de frosne bringebærene, og fortsett å blande det hele raskt sammen til en masse.

Klipp  opp bakepapir i passe biter og legg i formene.

Benytt  en spiseskje og fyll formene ¾ fulle

Scones med bringebær

Stek  i midten av ovenen i 20-25 minutter til de er gylne på overflaten, og gjennomstekt
Serveres  med creme fraiche og bringebærsysltetøy

Scones med bringebær

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: