Granola - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
1052
post-template-default,single,single-post,postid-1052,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Granola

Granola

Det sies at frokost er dagens viktigste måltid! Nyere forskning på måltidsfrekvens i løpet av dagen tilsier derimot at frokosten ikke er så viktig som de skal ha det til. Kroppen forbrenner energi konstant og er ikke avhengig av at fordøyelsessystemet har noe å jobbe med. Selv vet jeg at jeg er lettere å ha med å gjøre om jeg har fått i meg frokost. Og da er det ikke feil om det i tillegg er sunt og godt.

Du trenger

  • 6 dl havregryn
  • 1/2 dl gresskarkjerner
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 1/2 dl solsikkekjerner
  • 1/2 dl linfrø
  • 1/2 dl hakkede nøtter

Tøm over en blanding av:

  • 1/2 dl kokende vann
  • 1-2 ss honning
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1-2 ss kanel

Bland godt sammen
Fordel frokostblandingen på en stekeplate med bakepapir
Stek så på 180 grader i 30 minutter
Rør underveis
Avkjøl og oppbevar i tett beholder.

Vi spiser vår frokostblanding med kesam eller yoghurt. Har vi friske bær i huset som jordbær, blåbær eller bringebær så er det som rosinen i pølsa.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: