Tidsklemma: Jobb, henting i barnehage, SFO, middagslaging, spise. Deretter kjøring hit og dit til diverse aktiviteter…. Puh! Ikke enkelt å rekke alt og samtidig levere et sunt og ikke stressa alternativ. Hos oss (chezEngh) blir laks servert en gang i uken og da er det greit å gjøre det på forskjellig vis. Sesamfrø gir laksen en god smak som du topper med de grønnsakene du liker best.
Ingredienser
- Et stykke laksefilet pr person
- Sesamfrø
- Halv agurk
- Poteter
- Cherry tomater
- Lett-rømme
- Hvitløk
- Olivenolje
- Salt
- Pepper
[hr]
Sett poteter til koking
Skrell agurken med ostehøvel
Legg agurkskivene i et dørslag
Strø salt over agurkskivene
Tilsett hvitløk, salt og pepper i rømmen etter smak
Vent til når potetene er snart ferdig kokt
Sett på stekepannen
Tilsett olivenolje i stekepannen
Strø sesamfrø på toppen av hvert laksestykke
Stek fisken gyllen på begge sider
Ingen kommentarer