Matmuffins - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
1308
post-template-default,single,single-post,postid-1308,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17065

Matmuffins

Noe så enkelt å lage som matmuffinser skal man lete lenge etter. Matmuffins er mat på 1-2-3, nistemat, mat i farta før trening eller som snadder i matboksen. I tillegg til at matmuffinsen er rask å lage så kan du putte det du vil i de og med muffins i namnet er det lett for barna å like.

Til 12 stk matmuffins trenger du:

  • 3,5 dl hvetemel
  • 1 dl sammalt fint hvetemel
  • 0,5 dl havregryn
  • 1 ts salt
  • 2,5 ts bakepulver
  • 50 g smør
  • 2 dl melk
  • 1 egg
  • 60 g kokt skinke i terninger
  • 100 g revet gulost
  • 1 ss hakket soltørkede tomater
  • 1 ss hakket basilikum

[hr]
Sett  på ovnen på 250 °C
Bland  de tørre ingrediensene sammen i en bolle
Smelt  smøret
Bland  inn melken og egget, og tilsett det smeltede smøret
Pisk  det våte godt sammen
Bland  det våte inn i det tørre
Tilsett  skinke, ost, soltørkede tomater og basilikum
Fordel  deigen i 12 små muffinsformer
Stek  til de er gyllne, i ca 15 minutter

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: