Oliven- og skinkebrød - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
3791
post-template-default,single,single-post,postid-3791,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Til en deilig lunsj må vi ha godt brød. chezENGH tok et dypdykk ned i gamle oppskrifter fra barndommen. I Frankrike er det vanlig å lage oliven- og skinkebrød,  Cake jambon-olives, som gjerne serveres til lunsj eller som snacks til aperitif. Dette deilige brødet er raskt å lage og smaker kjempegodt som tilbehør til salat eller som aperifsnack. Skjær brødet i gode 6-8 mm skiver og nyt de saftige skivene.
Bon appétit!

Ingredienser

  • 4 egg
  • 1 ss dijonsennep
  • 200 g hvetemel
  • 1 ½ ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 dl øl
  • ½ dl olivenolje
  • 125 g skinke i terninger
  • 75 g revet sveitserost
  • 75 g oliven i skiver

 

wpid-DSC_1574.jpg

Steg for steg

Sett  stekeovnen på 170 ºC
Visp  sammen egg
Tilsett  sennep,
Sikt  inn mel, bakepulver og salt
Tilsett  vesken, litt av gangen
Ha  i skinke, ost og oliven og bland til du får en fin røre
Ha  røren i en godt smurt form, alternativt med bakepapir
Stek  i midterste rille
Avkjøl  på rist

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: