Tomatsuppe - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
4133
post-template-default,single,single-post,postid-4133,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Tomatsuppe

Tomatsuppe

En barnefavoritt er helt klart tomatsuppe. Lager du suppen fra bunnen av så vil du først og fremst bli overrasket over hvor liten tid det tar, deretter vil di få en smaksopplevelse som definitivt ikke noen suppepose vil gi deg. Og sist men ikke minst så vet du hva suppen inneholder. Årsaken til at vi har valgt å tilsette melk er for å gjøre suppen litt mildere. I kjøleskapet fant vi rester av tacosaus som også gir god smak.
  • 4 egg
  • 2 dl makaroni
  • 1 finhakket løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 2 ss tomatpure
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3-4 ss soltørkede tomater
  • 4 dl vann
  • 1 grønnsak buljongterning
  • 1 slump melk
  • salt og pepper
  • basilikum

Steg for steg

Kok  opp vannet til makaroni og egg
Tilsett  makaroni og egg når vannet koker
Stek  løk og hvitløk i olivenolje til det er gyllen
Tilsett  tomatpure i løken i ett minutt
Ha  deretter hermetiskede tomater og de soltørkede tomatene sammen med løken
Hell  deretter vann utblandet med buljong og melk
La  det småkoke i 10 minutter
Kjør  stamikser i suppen til ønsket konsistens
Smak  til med salt og pepper

Tomatsuppe

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: