Torsk med grønnsaksvaffel - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
5707
post-template-default,single,single-post,postid-5707,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Torsk med grønnsaksvaffel

Torsk med grønnsaksvaffel

Torsk er en allsidig fisk. Denne gangen har vi funnet frem en kombinasjon av vafler, grønnsaker, torsk og bacon. Når du steker vaflene i denne oppskriften skal de være gyldne og ikke så veldig brune. Vårløken knaser deilig når du setter tennene i de. Sammen med gulrotsalat er dette et friskt innslag i den sunne menyen.

Ingredienser

  • 4 torskefileter
  • 8-12 skiver bacon
  • 4 ss pesto
  • Salt og pepper
  • Extra vergine olivenolje
  • 4 egg
  • 2 dl hvetemel
  • 120 g revet ost
  • 4 vårløk
  • 1 squash
  • 4 gulrøtter

[hr]

Torsk med grønnsaksvaffel Torsk med grønnsaksvaffel

Sett  stekeovnen på 180 °C
Riv  squashen og 2 av gulrøttene på et rivjern
Ha  grønnsakene i en sil
Tilsett  salt og la væsken renne av i ca. 30 minutter
Bland  egg, mel, vårløk og ost
Klem  overflødig vann ut av squashen og gulrøttene
Rør  grønnsakene inn i røren
Smør  torsken inn med pesto
Dryss  på med pepper
Pakk  fisken inn i backonskivene
Legg  fisken i en ildfast form
Sett  fisken i stekeovnen
Benytt  steketermometer og stek til kjernetemperaturen på fisken er 62 °C
Stek  squash- og gulrotvafler
Legg opp på en tallerken med raspede gulrøtter og server

Torsk med grønnsaksvaffel

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: