Arme riddere á la chezENGH - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
5788
post-template-default,single,single-post,postid-5788,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Arme riddere a la chezENGH

Arme riddere á la chezENGH

Arme riddere forbinder nok de fleste med en loffeskive, dyppet i egg og stekt på panna. chezENGH har utfordret tradisjonene litt. Denne varianten vil garantert få ben å gå på.

Serveres lun, med masse friske bær og en klatt iskrem med en fyldig espresso ved siden av.

Ingredienser

  • 7-9 tykke skiver brød, gjerne restebrød – grovt eller fint
  • 6 egg
  • 3 dl melk
  • 2ss honning

[hr]

Arme riddere a la chezENGH

Fremgangsmåte

Kle  en brødform med bakepapir
Skjær  brødet i terninger ca. 2 x 2 cm store
Ha  brødterningene i formen
Pisk  sammen egg og tilsett melk og honning
Hell  væsken over brødet
Dekk  til formen og sett kjølig over natten

Sett  stekeovnen på 180 °C
Stek  i 30-40 minutter
Sjekk  om brødet er ferdig med en kakepinne
Løft  brødet ut av formen og skjær i tykke skiver

Arme riddere a la chezENGH

Forslag til tilbehør

  • bringebær, blåbær. jordbær, skogsbær
  • hakkede mandler, hasselnøtter
  • skivede bananer, stekte epler, plommer
  • syltetøy, honning, lønnesirup
  • créme fraîche, yoghurt, ricotta
  • melis, rosiner

Arme riddere a la chezENGH

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: