chezENGH´s franske jordbærkake - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
6062
post-template-default,single,single-post,postid-6062,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Fraisier

chezENGH´s franske jordbærkake

Her kommer oppskriften på signaturkaken jeg lagde i Hele Norge baker på TV3. Fraisier er en tradisjonell fransk jordbærkake. chezENGH har tatt med denne friske jordbærkaken fra familien vår i Lyon, som baker denne jordbærkaken til festlige anledninger. «Un fraisier» er fransk og betyr et jordbær og passer perfekt i månedene mai og juni når de norske jordbærene er som best.

Pål viser frem sin Fraisier i Hele Norge Baker

Pål viser frem sin Fraisier i Hele Norge Baker. Foto: TV3

Fraisier

 

 

 

 

 

 

Fraisier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her finner du den fullstendige oppskriften og fremgangsmåten på chezENGH´s Fraisier fra mai i 2014.

Fraisier

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: