Blogg - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
365
paged,page-template,page-template-blog-pinterest,page-template-blog-pinterest-php,page,page-id-365,paged-5,page-paged-5,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
  • Doughtnuts

    Hjemmelagde smultringer, eller doughnuts kan virke komplisert til på begynne med, men det er egentlig ikke så avansert. Lønn for strevet er varme, sprø og deilige doughtnuts. Når du først har knekt kode...

  • Våre beste kanelboller

    Kanelboller, kanel i svingane, kanelsnurrer, cinnamon rolls. Det er mange navn på denne velduftende uimotståelige bollen, fylt med av sukker og kanel. chezENGH har tatt fram en fantastisk enkel oppskrift som ...

  • Crepes med laks

    Pannekaker med laks og rogn er fantastiske på smak. Selve pannekakene er tynne, sprø og samtidig smelter de smakfult i munnen. Disse pannekakene rettferdiggjør virkelig en stor steketakke. Da kan du lage ski...

  • Arme riddere a la chezENGH

    Arme riddere forbinder nok de fleste med en loffeskive, dyppet i egg og stekt på panna. chezENGH har utfordret tradisjonene litt. Denne varianten vil garantert få ben å gå på. Serveres lun, med masse frisk...

  • Ovnsbakt skrei med chorizo og potetpuré

    Skrei er en vandrende torsk med årlige gytevandringer til Norskekysten og beitevandringer til de sentrale områdene i Barentshavet. Omkring 40% av skreien gyter i områdene rundt Lofoten i februar-april, me...

  • Sushiburger

    Sushiburgeren består av en sprø, gyllen sushiris-«bunn» smaksatt med sødme fra mirin, fersk tunfisk- og wasabi. Sammen med et lag med vineddiksmarinert agurk og reddik blir disse sliderne en ski...

Loading new posts...
No more posts