Pesto - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
2577
post-template-default,single,single-post,postid-2577,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Pesto

Pesto

Pesto er en italiensk dressing. Den er kjent i ulike varianter siden romertiden, og stammer sannsynligvis fra Nord-Afrika.

Pesto lages på 1-2-3 og smaker himmelsk til blant annet pasta. Du trenger kun 5 ingredienser, litt salt og pepper og en morter. Hos chezENGH går vi for det praktiske og ikke minst raske alternativet når vi tilbreder pestoen og bruker en liten kjøkkenmaskin fra Moulinex.

Du trenger:

  • 1 dl med grønne basilikumblader
  • 2 fedd hvitløk
  • 100 g revet parmesan
  • 6-8 ss extra vergine olivenolje
  • 30-40 pinjekjerner
  • Salt og pepper

Stek   pinjekjernene i en tørr stekepanne til de blir lett brune
Ha   alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen
Smak   til med salt og pepper

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: