Knekkebrød med hasselnøtter og gresskarkjerner - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
6193
post-template-default,single,single-post,postid-6193,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Knekkebrød med nøter

Knekkebrød med hasselnøtter og gresskarkjerner

Knekkebrød er noe chezEngh vet å sette pris på enten det er hverdag eller helg. Og hvorfor ikke lage de selv? De lager seg veldig enkelt selv etter at du har har blandet sammen de ingrediensene du ønsker. chezEngh har fått smaken på ulike nøtter i sin variant, da det gir en en god smak og passer perfekt til for eksempel ost eller favorittsyltetøyet. Steker du knekkebrødene litt godt, får du frem en herlig brent nøttesmak.

Til 2 stekebrett trenger du

  • 2 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 1 dl hasselnøtter
  • 1 dl mandler
  • 7 dl vann
  • 2 ts salt
  • 3 dl grov rugmel
  • 3 dl havregryn

Knekkebrød med nøter

Steg for steg

Sett stekeovnen på 160 ºC
Grovhakk
 hasselnøttene og mandlene
Rør  alt godt sammen
La  røren stå i 10 minutter
Bre  røren utover 2 stekebrett kledt med bakepapir
Stek  først i 10 minutter
Ta  ut brettene
Skjær  ut etter ønsket storleik med en pizzaskjærer
Stek  videre i 50 minutter til knekkebrødene er gylne og sprø
Avkjøles på rist

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: