Sjoladekake i langpanne - chezENGH
Her finner du oppskrifter på våre beste matretter, kaker og bakst!
6620
post-template-default,single,single-post,postid-6620,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Sjokoladekake i langpanne

Sjoladekake i langpanne

Hva er vel en barnebursdag uten sjokolade langpannekake? Kaken er en sikker fulltreffer og både store og små liker kaken. Det fine er jo at kaken kan pyntes enten helt enkelt med glasur, strøssel, non stop eller geletopper. Ta det du liker best! Eller så kan du gjøre slik vi gjorde til yngste jenta i huset nemlig å bestille et spiselig bilde å dekorere kaken med. Uansett hvilken pynt du måtte bruke kan chezENGH love at denne kaken er søt og saftig.

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 800 g sukker
  • 10 dl kulturmelk
  • 8 ts kakao
  • 4 ts natron
  • 800 g hvetemel

Sett stekeovnen på 175 °C
Smelt smøret forsiktig på svak varme i en kjele, smøret skal ikke bli brunt
Bland sukkeret sammen med smøret
Ha de øvrige ingrediensene i en bakebolle eller food processor
Tilsett smøret og sukkeret
Rør til du har en glatt røre uten klumper
Smør innsiden av en langpanne (30 x 40 cm) med smør. Du kan godt ha bakepapir i bunnen.
Hell røren i en langpannen
Stek på nest nederste rille i ovnen i 50 minutter

Siden chezENGH denne gangen valgte å bruke et spiselig bilde til pynt er det greit at glasuren under er hvit.

Sjokoladeglasur

  • 50 g smør
  • 250 g melis
  • 1 ts kakao
  • 4 ss kaffe
  • 2 ts vaniljesukker

Smelt smøret i en kjele
Bland resten av ingrediensene i smøret
Rør til du får en kremet glasur uten klumper

Sjokoladekake i langpanne

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: